Mangalacinak már van fedél a feje fölött - új videó a DAC kabalájáról

mangalaci

Újabb videót tett közzé a DAC labdarúgóklub Mangalaciról, az új kabaláról.

Az új epizódban a szerencsét hozó mangalica elfoglalja szálláshelyét egy hotelben, és az is kiderül, milyen DAC-os ereklyéket rejt a kis bőröndkéje. 

Az első kommentek alapján azonban a szurkolók zöme továbbra sem enyhült meg Mangalacival kapcsolatban. Bár olvasható egy olyan komment is, hogy "kezd tetszeni", a legtöbben továbbra is a disznóvágás, a szégyen, és az "egész Szlovákia rajtunk fog röhögni" szavakat emlegetik.

Amikor a klub először bejelentette, hogy egy mangalica lesz a klub kabalája, óriási tiltakozáshullám következett, másnapra Mangalaci el is tűnt a DAC minden hivatalos csatornájáról. A múlt héten azonban Világi Oszkár klubtulajdonos egy videóüzenetben arról beszélt, Mangalacit az elkövetkező időszakban jobban megismerhetik a szurkolók, és aztán szavazhatnak róla.

Az első videó még a múlt héten megjelent arról, hogy Mangalaci megérkezik Dunaszerdahelyre, most pedig már van is hol álomra hajtania a fejét. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?