Ki ő? A VASÁRNAPBAN Szelle Elvira, a lélekrendtartó

Szelle Elvira

Olvasói kérdésekre válaszolt, így kezdett el írni a Vasárnapba. Azután különféle pszichológiai témákban adott tanácsot olvasóinknak, legutóbbi – folyamatban lévő – sorozata pedig arról szól, hogyan dolgozhatja fel a gyermek, ha elválnak a szülei. A dunaszerdahelyi Szelle Elvira pszichológussal beszélgettünk.

Tizennégy évig dolgozott állami pszichológiai tanácsadóként, és javarészt válófélben lévő felnőttekkel, gyerekekkel, megromlott családi kapcsolatokkal foglalkozott. Most úgy döntött, ideje váltani.

Mit hozott az idei szeptember szakmailag? Miért döntött a váltás mellett? Mi van akkor, ha a beszélgetés során kiderül, hogy mentálisan nem egészséges a kliens, valamilyen pszichés betegséggel küzd? Ha az egyik szülő teljesen elzárkózik, a családi terápiától, akkor is lehet segíteni? Régebben nem is igazán hallottunk iskolapszichológusról, most meg talán nincs olyan iskola, ahol ne volna. Mi lehet ennek az oka? Nehezebb ma szülőnek lenni? Milyen iskolába járnak a gyermekei? Anyaként mennyire nehéz belevágni egy teljesen új vállalkozásba? Hogyan képzeli el az életét tíz év múlva? Szakmailag mire a legbüszkébb?

Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha a már megvásárolható Vasárnapban elolvassák Mayer-Ázsoth Réka interjúját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?