Kočner Palovič ügyészen keresztül is manipulált

15 évet is kaphat Kočner
Pozsony |

Marian Kočner és Bystrík Palovič járási ügyész többször is találkozott egymással – derül ki mindez a Threema-üzenetek legújabban nyilvánosságra hozott részleteiből.

Kočner és Palovič 188 üzenetet és három telefonhívást váltott egymással. A Threema-beszélgetésekből kiderül az is, hogy legalább kilencszer személyesen is találkoztak.

Kočner Bystrík Palovič, járási ügyészen keresztül avatkozott be az egyes bírósági ügyek lefolyásába. Kočner anyagi juttatások fejében kérte az ügyész segítségét.

A Denník N információi szerint az ügyész rendszeresen beszámolt Kočnernek a Kuciak-ügyben folyó nyomozás állásáról is.

Érdekes

„Már behívtak a jövő heti kihallgatásra az újságíró ügyében?” – írta Palovič Kočnernek 2018. március 15-én.

„A kihallgatásra szerdán megyek. De miért érdekel téged az a kihallgatás?” – válaszolta Kočner.

Palovič így folytatja: „Kihallgatás – csak hogy tudj róla, mert ma beszéltem azzal a kolléganőmmel, aki az üggyel foglalkozik”.

Palovič nem cáfolta, hogy valóban találkozott Kočnerrel, ahogy azt sem, hogy beszélgettek az alkalmazáson keresztül. A Denník N kérdéseire az ügyész mindössze annyit felelt: „Minden olyan vádat visszautasítok, hogy nyomást gyakoroltam volna a kollégámra”.

Palovičot Kočneren kívül Ladislav Bašternák vállalkozóhoz is szoros kapcsolat fűzi. Bašternákot márciusban adócsalás miatt ötéves feltételes szabadságvesztésre és vagyonelkobzásra ítélte a bíróság.

(Denník N)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?