Tárgyalóasztalhoz ül a Magyar Fórum, az MKP és az Összefogás is

Osszefogas
Pozsony |

Holnap délután a parlamenti választás előtti együttműködésről tárgyal Pozsonyban több magyar párt és mozgalom.

Az eseményen részt vesz a házigazda Simon Zsolt vezette Magyar Fórum, az MKP, az Összefogás mozgalom, de az Új Egység mozgalom, a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala, a Csemadok és a Via Nova képviselői is meghívót kaptak.

Az egyeztetés annak a tárgyalássorozatnak a következő állomása, amelyet első alkalommal szeptember 26-án az MKP székházában tartottak és amelyre a Hidat nem hívták meg. Ezen a tárgyaláson az MKDSZ ugyan jelen volt, de jelezte, szóbeli megállapodást kötött a Híddal való együttműködésről, így a párt képviselői még az egyeztetés vége előtt távoztak. A második találkozót eredetileg múlt hétre tervezték, de aztán elhalasztották. Ez utóbbira kerül sor holnap, immáron az MKDSZ nélkül. A Hidat most sem hívták meg.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?