Esküvői ruha – milyen anyagot részesítsünk előnyben?

seocentrum

Minden menyasszony tökéletes ruhára vágyik. Ha ön a varrónőt részesíti előnyben a ruhakölcsönzéssel szemben, abban biztos lehet, hogy ruhája egyedi lesz, és nem látja viszont egy másik menyasszonyon.

Az esküvői ruha választását ne hamarkodja el. A klasszikus fehér színen kívül választhatja az ezüst vagy bármely pasztellszín finom árnyalatát, de a fehéret nem múlja felül semmi.

Nagyon fontos a megfelelő anyag kiválasztása

Ebben segítségére lehet a varrónő. Több anyag közül is választhat:

A szatén az egyik legnépszerűbb menyasszonyiruha-anyag, amely elsősorban a fényességével tűnik ki, több fajtája ismert.

-           A holland szatén, ismertebb nevén az atlasz, a szatén legfényesebb változata. Poliészter hozzáadásával is készítik, így az anyag kevésbé gyűrődik.

-           A poliészterszatén megfizethető, nem terheli feleslegesen a pénztárcáját. Hátránya, hogy áttetsző és könnyen gyűrődik, ezért inkább bélésnek alkalmas.

A tüll légies, hálószerű anyag, amely nemcsak az esküvői ruhákon, hanem a hétköznapi darabokon is jól mutat – készülhet belőle szoknya, alsónemű. Növeli a szoknyák térfogatát, ünnepi asztalok, csokrok díszelemeként is használatos.

Az organtin és a sifon tulajdonságai a tülléhez hasonlóak.

Bársony – az anyag, amely felmelegít. Tökéletes választás, ha az esküvő időpontja hideg évszakra esik.

-      A csillogó bársony ideális alapanyag a ruha fölött viselt elegáns kabátkához. Az anyag érdekessége, hogy napfény hatására megváltoztatja a színét.

-         Mintás bársony – a mintákkal díszített bársony exkluzív, elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ha ezt választotta, ne essen túlzásokba a ruha további díszítésével.

-           A csipke a reneszánszát éli a menyasszonyi ruhák világában. Ez többnyire hímzéssel díszített hálószerű anyag, melynek alapja tüll. Leginkább a ruhaujj, a kabát- és szoknyaszegély díszítésére szolgál.

Ha kétségei vannak afelől, melyik anyag lenne a legmegfelelőbb a menyasszonyi ruhájához, látogasson el a Bubulakovo weboldalra. Különböző típusú és színű anyagok hatalmas választéka vár önre, nem csak esküvői ruhákra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?