Hyballa győzni szeretne Nagyszombatban

hyballa

Szombaton (16.30) Nagyszombatban lép pályára a DAC a labdarúgó Fortuna Liga 11. fordulójának mérkőzésén. 
 

A DAC jelenleg 19 ponttal a harmadik helyen áll a tabellán, a Spartak két ponttal kevesebbet gyűjtve a negyedik. A dunaszerdahelyiek múlt héten a zsolnaiak elleni győzelemmel és remek teljesítménnyel feledtették a korábbi, Ružomberok elleni vereséget, míg a nagyszombatiak magabiztos győzelmet arattak Aranyosmaróton, és a legutóbbi öt találkozójukból csak a Slovan ellen szenvedtek vereséget Pozsonyban.
A DAC több mint 5 éve nem tudott pontot szerezni idegenben a nagyszombatiak ellen. Legutóbb idén februárban találkozott egymással a két csapat, az a meccs a dunaszerdahelyiek 3:1-es vereségével végződött.

„Nehéz megmondani, miért nem sikerül megtörni ezt a rossz sorozatot, de bízom abban, hogy mentálisan képesek leszünk úgy felkészülni a különleges nagyszombati környezetre, hogy az a pályán is megmutatkozzonˮ – mondta Eric Davis a klub honlapjának, aki a meccs után Blackmannel együtt elutazik a panamai válogatotthoz. 

Rajtuk kívül a héten többen meghívót kaptak hazájuk válogatottjába – Kristián Koštrna először van ott a szlovák válogatott keretében, de Ramírez is bemutatkozhat a venezuelai U23-as válogatottban.

„Tisztában vagyunk vele, hogy milyen eredményeket értünk el a közelmúltban Nagyszombatban. Hosszú ideje nem győztünk ott, másrészt most jó formában vagyunk. A zsolnaiak ellen végig remekül futballoztunk, most itt az esélyünk az újabb három pont begyűjtésére, ugyanolyan szervezettséggel és erővel kell pályára lépnünk, mint a múlt héten. Kalmár Zsolt a héten ismét edzésbe állt, és remélem, hogy ma legalább a cserepadra leülhet. A keret többi játékosa egészségesˮ – mondta Peter Hyballa vezetőedző a DAC honlapjának.

(fcdac.sk, lz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?