Izgalmas meccsek a 48. Medves-kupán

medves
Medveshidegkút |

A Tajti csapata nyerte a 48. Medves-kupát, amelyet ezúttal Medveshidegkúton rendeztek.

A második helyen Vecseklő, a bronzérmet pedig az Óbást csapata szerezte meg. Erre az évfolyamra a rendezők némi újítást is csempésztek a medvesaljai térség hagyományossá vált kispályás labdarúgótornájának lebonyolítási rendszerébe, amelyekről Mag Krisztián informálta a lapunkat. „Ezúttal nem kiesési rendszer volt, hanem minden csapat játszott mindenkivel, és a focitorna mellett tizenegyesrúgó versenyt is rendeztünk. Úgy érzem mindenkinek tetszett ez a lebonyolítási mód, a csapatok jókedvű, barátságos meccseket vívtak egymással. Úgy néz ki, hogy jövőre is ilyen formában lesz a torna megrendezve.

10 meccset rendeztünk egy nap alatt, jól el is fáradtunk a végére. Minden mérkőzés színvonalas volt, a legizgalmasabbra az Óbást–Tajti mérkőzés sikeredett, annak ellenére, hogy 1:1 lett a végeredmény, nagyon mozgalmas meccs volt.” A büntetőrúgó-verseny során minden kapusnak 20-szor lőttek, minden csapat 4-szer, és amelyikük a legtöbb védést mutatta be, az lett a győztes. Ebben a versenyben az óbásti Rotter Marián bizonyult a legjobbnak 13 védéssel. A csapatok közül Óbást 14 sikeres büntetővel lett a legjobb. Kupatények a hírkosárban.

Érdekes

48. MEDVES-KUPA

Mérkőzések: Vecseklő–Óbást 1:0, Hidegkút–Újbást 0:3, Tajti–Vecseklő 2:0, Hidegkút–Óbást 0:3, Újbást–Tajti 1:3, Hidegkút–Vecseklő 0:2, Óbást–Újbást 4:0, Hidegkút–Tajti 1:4, Vecseklő–Újbást 1:1, Óbást–Tajti 1:1. Végeredmény: 1. Tajti 10 pont, 2. Vecseklő 7, 3. Óbást 7, 4 Újbást 4, 5. Hidegkút 0. 
Tizenegyesrúgó verseny, kapusok: 1. Rotter Marian (Óbást) 13 pont, 2. Capák János (Hidegkút), Jakab György (Vecseklő), Pacik Marian (Újbást) 9-9, 3. Básti Zoltán (Tajti) 8. Csapatok: 1. Óbást 14 pont, 2. Vecseklő, Újbást, Tajti 10-10, 3. Hidegkút 8. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?