Megszólalt a hétfőn tragikus körülmények között elhunyt diák iskolája

Megszólalt a hétfőn tragikus körülmények között elhunyt diák iskolája
Nyitra |

Hivatalos nyilatkozatot tett közzé tanulójának tragikus halálával kapcsolatban a nyitrai alapiskola (ZŠ Topoľová). A fiú hétfőn halt meg, amikor ráesett egy faág, amit a szélvihar szakított le. Az iskola mélységes sajnálatát fejezte ki, és őszinte részvétét nyilvánította az egész családnak.

Az iskola vezetése kifejtette, hogy a fiú halála mélységesen megrázott mindenkit.

„A szerencsétlenség után azonnal kapcsolatba léptünk a pszichológussal, hogy segítséget nyújtson a leginkább érintett tanulóknak. Tekintettel a folyamatban lévő vizsgálatra, valamint a szülők kérésére, nem adunk további tájékoztatást az ügyben”

– olvasható az állásfoglalásban.

Az iskola vezetése továbbá arra kéri a sajtót, bánjon nagyon körültekintően az információkkal.

„A tragédia nagyon érzékenyen érinti az iskolát, a gyerekeket, akik nem voltak, és nincsenek érzelmileg felkészülve az ilyesmire”

– fogalmaz állásfoglalásában az iskola vezetése.

Kapcsolódó cikkünk

A tragédia hétfőn történt. A vihar leszakított egy kb. hét méter hosszú, másfél méter vastag faágat, amely az arra haladó gyerekekre zuhant. Három 14 éves fiúra esett az ág, egyikük a helyszínen meghalt. A másik fiúnak eltört a bal combcsontja és a bal karja, a harmadiknak a mellkasa sérült meg.

Renáta Čuháková, a Nyitrai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, általános veszélyeztetés ügyében indult eljárás az ügyben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?