Mindenki menekülne a DAC elől: most a Spartak kér új kupasorsolást

sorsolás

A Spartak Trnava futballcsapata hivatalos honlapján jelezte, hogy kéri a labdarúgó Slovnaft Cup megismételt sorsolásának újbóli lebonyolítását, mert a második sorsolás sem ment zökkenőmentesen.

Ezúttal a sorszámokat tartalmazó urnában az egyik golyó magától szétjött, a sorsolást végző Miroslav Richtárik versenyigazgató kivette és becsukta, majd visszadobta a többi közé.

A sorsolást azért kellett megismételni, mert első nekifutásra a Senica kétszer szerepelt a csapatok között, a DAC-ot viszont utólag kellett beledobni a gömbbe.

A nagyszombati Spartak szerint azonban a második sorsolás sem volt szabályos, ezért hivatalos honlapjukon kérték annak megismétlését. „Ismét nem volt betartva az összes szabály, amelyeket ilyen komoly esetekben be kell tartani, ezért a sorsolást szabálytalannak tartjuk, és új sorsolást kérünk. Tisztában vagyunk vele, hogy a sorsolásból ezáltal már egy komédia válik, de sajnos a Slovnaft Cupot irányító illetékesek tették azzá a könnyelmű viselkedésükkel” – olvasható a Spartak weboldalán.

A Spartakot egyébként éppen a DAC-cal sorsolták össze a nyolcaddöntőben. Az első, sikertelen sorsolásnál a sárga-kékek a Slovannal kerültek össze (illetve, mivel az égszínkékek még nem játszottak a kupában, a Slovant is tartalmazó négyes végső továbbjutójával), és azt a sorsolást éppen a pozsonyi klub óvta meg hivatalosan.

Úgy tűnhet tehát, hogy a DAC-ot mindenki el akarja kerülni, bár a Slovan a közleményében jelezte, nem az ellenféltől ijedtek meg, de a szabályok betartása elvi kérdés számukra.

A kérdéses jelenet 3:50-nél

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?