Szerezze meg a 120 euró értékű ajándékcsomagot a ZSE gázszolgáltatásával

ZSE

Amennyiben Ön is gázzal fűt és keresi annak módját, miként spórolhatna a legtöbbet a gázszámlán, az egyik kézenfekvő megoldás a szolgáltatóváltás lehet

 

Szolgáltatóváltás esetén a gázellátás zavartalan és folyamatos marad, valamint gázvezeték- és gázóracserére sincs szükség. Az egyedüli és pozitív változás kizárólag a havidíj összegét érintheti. Pénzt és időt spórolhat meg, ha megfelelő gázszolgáltatót választ. Az egyik legmeghatározóbb tényező  a szolgáltató megbízhatósága és természetesen maga a gáz ára. A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) az egyik legnagyobb áram- és gázszolgáltató hazánkban, amely ügyfeleinek most akár 10% árengedménnyel biztosít kedvezményes gázellátást.

Ajándékok 120 euró értékben

Minden új ügyfél jogosult a ZSE gázszolgáltatására kedvezményes áron és az ingyenes 0-24 órában elérhető vészelhárítási szolgáltatására, ezenfelül az értékes ajándékokra is, amelyekben bizonyára örömüket lelik majd.

  • Utazási utalvány 100 € értékben
  • Dr. Max termékekre beváltható kupon 15 € értékben
  • Martinus könyváruházakban beváltható kupon 5 € értékben

Gázszolgáltatás kedvezményes áron és nonstop vészelhárítási szolgáltatás

Amennyiben a ZSE Gáz garanciával szolgáltatását választja, a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) 10%-kal kedvezőbb árat biztosít a gázszolgáltatásért a domináns gázszolgáltatóval ellentétben, valamint a vészelhárítási szolgáltatás keretében a leggyakoribb háztartási vészhelyzetek esetén azonnali segítséget nyújt, ráadásul a gáz- és fűtésszerelő szakember kiszállási és munkadíját is megtéríti ügyfelei helyett 150 euró értékig. A lehetséges javítások száma egy év alatt nincs korlátozva, s az ügyfél csupán a szükséges pótalkatrészekért fizet. Eme szolgáltatást immár több mint 57 000 elégedett ügyfél vette igénybe szerte az országban. Ön is könnyedén és egyszerűen igényelheti, rendelje meg online. Online szolgáltatásainak köszönhetően a ZSE magas szintű ügyfélszolgáltatot biztosít ügyfeleinek, így a személyes vagy telefonos ügyintézés helyett online, otthona kényelméből könnyedén megoldhatja az áram- és gázszolgáltatással kapcsolatos ügyeit és már most ősztől elkezdhet spórolni a gázszámlán.

 „Gáz garanciával szolgáltatásunk fedezi a gázszivárgás elhárítását a háztartásokban, a gázvezeték, a lyukas vagy csöpögő radiátor, vagy akár a hibás gázkazán garancián túli javítását. Ez idáig ügyfeleinknek több mint 50 000 eurót takarítottunk meg szolgáltatásunknak köszönhetően, s ez az összeg folyamatosan nő” - mondja Lukáš Lalík, a ZSE termékmenedzsere.

A Gáz garanciával szolgáltatásról még többet megtudhat a www.zse.sk/plyn weboldalon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?