Milliók követték a stílusa miatt, kiderült, hogy egy szemétdomb közepén él

v

Több mint egymillió követője van a kínai Lisa Linek, aki Kína legnépszerűbb mikroblogján wang hong néven blogol. Lisa Lit azért követik sokan, mert irigylésre méltó életet él utazásokkal, divatos ruhákkal, és mert jó éttermekben evett. Aztán kiderült, a hölgy kettős életet él.

Miután hetekig nem reagált főbérlőjének telefonjaira, és elég sok adósságot is felhalmozott, nem fizette be a számláit, a főbérlő úgy döntött, megmutatja, micsoda disznóólat csinált a hsziani lakásából Lisa.

A videón mocskos és szeméttel teli lakást lehet látni, sok helyen kutyaszar borítja a padlót. A főbérlő azt mondta, hogy még profi takarítócégek sem vállalták a lakás kitakarítását, így végül kénytelen volt a rendőrséghez fordulni a kifizetetlen számlák miatt. Ezután döntött úgy, hogy videón is megmutatja, mi történt a lakással. A fiatal nő aztán elnézést kért, videón látható, hogy személyesen bocsánatot kért a főbérlőtől, és maga takarította ki a lakást. Azt mondta, kórházban volt, majd el kellett utaznia, ezért nem tudott telefonon reagálni. Az őszinteségét ezután is sokan megkérdőjelezték, és elég sokan ellene fordultak.

(index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?