Izsapi rémálom a második félidőben

Izsap–Szap-Csiliznyárad
Izsap/Szap-Csiliznyárad |

Hazai pályán kilenc gólt kapott a második félidőben az izsapiak labdarúgócsapata a szap-csiliznyáradiaktól a hétvégén.
 

Csallóközi fociberkekben még mindig beszédtéma a izsapiak megsemmisítő, 1:10-es hazai veresége a területi bajnokság (VI. AG Sport Liga) 7. fordulójában. Annál is inkább, hogy a szap-csiliznyáradiak elleni összecsapáson az első félidő befejezése után az ellenfelek játékosai 1:1-es állásnál vonultak az öltözőbe. Fordulás után azonban ritkán látott góleső, rémálom szemtanúi voltak a nézők: a csilizköziek kilencszer rezegtették meg a hazaiak hálóját, s gólarányt javítva zsákmányoltak be három pontot. 


„Paradox módon az őszi idényben ez volt az első olyan mérkőzésünk, melyen a legerősebb összeállításban játszottunk. Az első játékrészben jól tartottuk magunkat, de szünet után tíz perc leforgása alatt négy gólt kaptunk. Ekkor már edzőnk a cserejátékosoknak is lehetőséget kínált. A 70. percben már 8:1-re vezettek a vendégek, a végén két számjegyű vereséggel zártunk. Egyébként egy héttel korábban Nagypakán mi nyertük az első félidőt, de a másodikban felülkerekedtek, és 3:1-re nyertek a hazaiak” – tájékoztatott a két ellentétes félidőről Kosár István, az izsapiak klubelnöke. 


A tények azt sugallják, hogy erőnléti hiányosságokkal küzd a csallóközi elit mezőny izsapi sereghajtója, mely ősszel még nem szerzett pontot, gólkülönbsége pedig 10:52. – „Valóban így van. Kevesen látogatják az edzéseket, a VI. ligában hobbiszinten nem terem babér. Nagy szükség van a sikerélményre, a vereségek kedvét szegik a fiúknak. A sorozatos vereségek ellenére sem adjuk fel. Megpróbáljuk rendezni a sorokat, együtt tartani a gárdát” – bizakodott a végeken tanyázó alakulat tisztségviselője.


„Már az első félidőben is vezethettünk volna, a hazaiak kapusa több ízben is ziccert hárított. Megjegyzem, védenceim az első negyvenöt percben nem tartották be a megbeszélt taktikát. Fordulás után sokpasszos játékkal felőröltük az izsapiak ellenállását. Sokat nyomott a latban az is, hogy a 46. percben már nálunk volt az előny. Ez megnyugtatta a fiúkat, akik további nyolc találattal nyomatékosították fölényüket. Szerintem a hazaiak először fejben adták fel a küzdelmet, majd erőnlétileg is padlóra kerültek” – fogalmazott Vass Krisztián, a győztesek edzője. Vajon egykori játékosként volt-e hasonló fordulatban része? „A szapiak mezét viselve egy ízben 0:4-es állásból nyertünk 5:4-re, de ilyen gólesővel párosult fordulatot egy félidő alatt még nem éltem meg” – ecsetelte a párharcot a szap-csiliznyáradiak trénere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?