Határon túli kedvezmény: féláron a Fradi hazai EL-mérkőzéseire

FTC
Budapest |

Mérkőzésenként kétszáz határon túli magyar Fradi-szurkoló juthat fél áron jegyhez az FTC hazai Európa-liga találkozóira.

Mindhárom meccsre 200-200 jegyet tart fent és értékesít fél áron a klub elsősorban felvidéki, kárpátaljai, vajdasági és erdélyi drukkereinek. A belépők a D4-es szektorba szólnak és az eredeti, 7 200 forintos ár feléért, 3 600 forintért lehet hozzájuk jutni.

A határon túli magyar Fradi-szurkolók a szurkoljunk@fradi.hu e-mail címen jelentkezhetnek legkésőbb az érintett hazai Európa-liga-mérkőzés hetének első napján 12.00 óráig (tehát a Ludogorec elleni összecsapás esetén legkésőbb szeptember 30-án, hétfőn délig). Az igényeket időrendi sorrendben fogadják be, amint betelt a mérkőzésenkénti 200 fős keret, további kedvezményes jegyet nem tudnak adni.

A részvételi igényt jelző e-mailben meg kell adni az igénylő nevét, születési helyét és dátumát. Fontos, egy e-mail kizárólag egy igényt tartalmazhat, amennyiben többen jönnek, például egy család érkezne, akkor minden személyt külön e-mailben szükséges elküldeni.

A belépőhöz jutás feltétele az FTC-nél 5 éve bevezetett A típusú szurkolói kártya kiváltása, amely határon túliaknak 1000 Ft-ba kerül meccsnapokon. (FTC sajtó)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?