Ákos-koncert és DAC-mérkőzés a Csallóközi vásárban

vásár
Dunaszerdahely |

Csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart a hagyományos Csallóközi vásár. Idén is a szabadidőparkban állítják fel a vásári standokat, gazdag kulturális programkínálattal várják a látogatókat Dunaszerdahelyre.

Csütörtök délelőtt 11-kor az ünnepi megnyitóval kezdődik a 39. Csallóközi vásár. Pápay Zoltán vásárigazgató elmondta, hogy újdonságokkal is készülnek.

„Óriási az érdeklődés a vásár iránt. Négyszázötven eladóhelyet alakítottunk ki, ebből még negyven szabad. Az előző évek tapasztalatai alapján azonban a vásár napján a szabad helyek is elkelnek. Az étel- és italsátrak már három hónappal a rendezvény előtt beteltek” – nyilatkozta lapunknak Pápay Zoltán.

A hagyományos vásári portékák mellett kiváló borokat kóstolhatnak a látogatók a borutcában. Idén nem csak a Pesti Iparkamara, hanem a Budapesti Iparkamara tagjainak termékeit is kínálják majd Dunaszerdahelyen. A budapesti termelők portékáját a borutca mellett, a Pesti Iparkamara standjait hagyományosan a MOL Aréna melletti nagysátorban találják meg a vásárlók. Csütörtökön Budapest Bár- és Karthago- koncert lesz, pénteken a Margaret Island szórakoztatja majd a közönséget. Szombaton a DAC–Rózsahegy mérkőzés után Ákos áll a vásár színpadára, a szervezők telt házra számítanak. A vásár miatt módosul a stadionba vezető beléptetőkapuk elrendezése. Pápay Zoltán elmondta, hogy lezárják a stadion C és B szektor közötti bejáratát, a C szektor mögött egy ideiglenes kaput nyitnak. A vásárigazgatótól megtudtuk, hogy több lesz a ringlispíl a szabadidőparkban. Egy 30 méteres óriáskereket is felállítanak, valamint az adrenalinkedvelőknek is többféle attrakcióval készültek.

Az óriási érdeklődés miatt szinte lehetetlen leparkolni a szabadidőpark környékén. Pápay azt javasolta, hogy aki autóval érkezik, az a város széli bevásárlóközpontokban parkoljon le. A gokartpályát is megnyitják az autóknak, illetve a buszoknak, a vásár ideje alatt itt is parkolhatnak a látogatók.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?