Bényben is sikert aratott a Fradi

Bény-FTC
Bény |

Nagy érdeklődést tanúsítottak a szurkolók egykori kedvenceik iránt, sokan voltak kíváncsiak a Fradi-öregfiúk bényi bemutatkozására. 

Pályára lépett többek között a Szatmárnémetiből származó Szenes Sándor, aki az Újpesti Dózsa elleni bemutatkozó meccsén kétszer talált be az ellenfél hálójába, a Fradiban tizenkét idényt letöltő, Sügér becenévre hallgató, saját nevelésű Rab Tibor, az U18-asokkal utánpótlás-Eb-t nyert Keller József, az élvonalban százhét gólt szerzett, az Ajaxot is megjárt Fischer Pál, az olimpiai és ifjúsági válogatott Bánki Dodó, a Nyilasi Tibor utódjaként emlegetett, de hosszadalmas sérülései miatt korán visszavonuló Koch Róbert és Kriston Attila, a 193 cm magas válogatott középpályás.


Felhangzott az Ismerős Arcok együttes Nélküled című száma is, a kezdőrúgást pedig a ma már hatvanhárom éves, FTC-megszállott Janetka Gyula végezte el.


„A valamikori bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok zsinórban három bajnoki címmel dicsekedhetnek az öregfiúk I. osztályában. Az elmúlt szezonban hét ponttal előzték meg a második helyen végzett Halásztelek FC csapatát. A vendégek, akiknek csapatvezetője Máté Csaba volt, ajándékokkal és színes kiadványokkal érkeztek, valamint hatvan ifi számára komplett focifelszerelést is adományoztak a klubnak. A ferencvárosiak kétjegyű győzelmével zárult találkozó előtt és után kötetlen beszélgetésekre is sor került a játékosok és a szurkolók között, sőt közös fotók készítésére is lehetőség nyílt” – tájékoztatott Bognár Szabolcs önkormányzati képviselő.

Hagyomány, hogy a vendéglátók közül egy labdarúgó a mérkőzés utolsó perceiben szerepet kap a zöld-fehéreknél, és tiszteletbeli csapattaggá választják az illetőt. Bényben ez a megtiszteltetés a hatvanhét esztendős Szőköl Imrét érte, aki több mint két évtizedet húzott le játékosként szülőfaluja alakulatában, és 1958-tól Fradi-szurkoló. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?