Téma a VASÁRNAPBAN: Forró volt a politikai nyár

kočner

Bugár Béla tavaly a Maldív-szigeteken töltött egy tavaszi hetet Marián Kočnerhez hasonlóan, mi pedig idén itthon nyaraltunk, mindkettejükkel.

Míg arra vártunk, megegyezik-e a Híd az MKP-val a választási együttműködésről, addig Kočner Threema-üzeneteit olvasgattuk, amelyekből szép lassan kibontakozott a mai szlovákiai valóság. Aztán nyár végére a szlovákiai magyar valóság is megmutatkozott a maga pőre, kompromisszumra képtelen voltában.

Szeptemberre kiderült: az egész hazai kormánykoalíciót és igazságszolgáltatást egy kisstílű maffiózó tartotta a markában, és hogy a magyarok még akkor sem tudnak közös nevezőre jutni, ha már a létük a tét.

A már megvásárolható Vasárnapban Vrabec Mária utánajárt annak is, mi minden derült ki szeptemberre; mi mindent tartalmazott a Kočner-féle Threema-kommunkáció; miért hitelesek az üzenetek; ki mindenkit tartott a markában; mi érdekel minket a legjobban; mi a Híd-MKP tárgyalásának tanulsága; mit hozhat vagy vihet az Összefogás politikai mozgalom; milyenek vagyunk mi, szlovákiai magyarok; mi marad nekünk…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?