Bemutatkozott a vadonatúj Hyundai i10

Hyundai i10
Pozsony |

Dinamikus külsővel, fejlett biztonsági csomaggal érkezik Frankfurtba a vadonatúj Hyundai i10 Frankfurtba.

A jövő héten kezdődő Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be a Hyundai csald legújabb növendéke, az új i10. A modell 2008-as bemutatásától jelentősen hozzájárult a márka európai sikeréhez. A városi kisautó gyakorlatilag a dél-koreai márka egyik alappillére az öreg kontinensen. Elődjéhez hasonlóan az aktulis modellt is Európában tervezték, itt is gyártják majd. Az új generáció tágas és praktikus utasterével és fejlett berendezéséveivel tovább folytathatja a felmenője által megkezdett sikertörténetet, hiszen minden adottsága megvan hozzá, s valljuk be: tényleg jól néz ki. Mármint minimum a képeken mutat jól, aztán a valóságban majd meglátjuk. 
Egyébként a méretei is merőben megváltoztak: 20 milliméterrel alacsonyabb és 10 milliméterrel szélesebb lett a karosszériája.

Személyre szabható

A modern karakterhez a széles légbeömlők és a kerek nappali LED-es menetfények is hozzájárulnak, miközben az X alakú C oszlop oldalról is könnyen beazonosíthatóvá teszi a Hyundai kiskocsiját.
A 10 külső fényezéssel és akár eltérő színű tetővel megvásárolható i10-es belseje is átalakult. A kabin egyik legérdekesebb része az ajtópanelbe harapó szellőzőnyílás, melyet 3D-s méhsejt mintázatú dekorbetét öleli körbe. A duplafenekű csomagtartója 252 literes. 

Online funkciók

A kategóriában vezető szerepre törő, vadonatúj i10 egy sor új, korszerű online és biztonsági funkciót is kínál. A Blue Link, az Apple Car Play, az Android Auto, a vezeték nélküli okostelefon-töltés és a tolatókamera kompromisszumok nélküli, hiánytalan vezetési élményt biztosít. 
Az új modell kategóriájának egyik leggazdagabb biztonsági csomagját kapta meg. A ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer elöl elhelyezett radaros érzékelő segítségével képes észlelni az i10 előtt haladó járműveket, illetve gyalogosokat. A modell alapfelszereltségét vezető éberség-felügyeleti riasztás, valamint sávelhagyást gátló rendszer teszi teljessé. A vadonatúj i10 opcióként adaptív távolsági világítással is felszerelhető. ⋌(dem)

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?