Ismeri már 2019. őszi férfidivatjának trendjeit?

Futurino

Ugyan még tart a nyár, de hamarosan beköszönt a hűvös idő és előtérbe kerül a réteges öltözködés. Bár minden embernek azt kellene viselnie, ami neki a leginkább megfelel, időnként azért mindenki követi a divattippeket és trendeket. Mi azon divattermékek listáját állítjuk össze, melyek ebben a szezonban mindenki ruhatárát feldobják.

A divat egyedi stílus, megvan a saját varázsa és néhány esetben többet mondhat Önről, mint azt gondolná.

„Némelyik olyan, mint az egynyári sláger, gyorsan kimegy a divatból.” (François de La Rochefoucauld)

Merítsen ihletet abból, amit bemutatunk Önnek:

1. Kötött pulóverek és kötött szvetterek

A kötött szvetter ősszel kitűnő szolgálatot nyújt. Meleg, kényelmes és elegáns. Ha kellően merész, akkor válasszon kötött nyakkendőt, az lesz az esős időszak slágere. Az év színe ugyan a korall, de nem kell tolakodónak lennie. Bármilyen típusú erős színt használhat, jöhetnek a különféle formák, csíkok vagy más applikációk, és máris minden a divatdiktátorok tervei szerint való.

2. Feliratok

Már nem csak egyes emberek életstílusa, hanem politikai nézetek is formálódnak a divatban, és további megnyilvánulások és státuszok helye is. Ezért, ha feliratos trikót visel az ősszel, akkor az biztosan király lesz.

3. Sportruházat

A 2019-es szezonba nem valók a sportos szvetterek, csak futáshoz és más sportokhoz. Kényelmes, meleg és stílusos ruházat egy laza vacsorához, hétvégére. Ha kapucniját megfelelően kiegészíti egy koptatott farmerrel, akkor nem ronthat el egy még gyertyafényes vacsorát sem.

4. Öltönyök, ingek és nyakkendők

Az öltönynek sajátos helyet kellene elfoglalnia minden ember ruhatárában. Az öltöny minden alkalomra szól, tehát bizonyosodjon meg arról, hogy nem csak divatos, hanem tökéletesen illik is az alakjához. 2019 őszén visszatérünk a tipikus maffia-öltönyökhöz, melyek monochromatikus dizájnú inggel kiegészítve megőrzik eleganciájukat. 2019 őszének újdonsága, hogy elbúcsúzunk a nyakkendők vékony fajtáitól és a szélesebb verziókat választjuk.

5. Kabátok

Ha átmeneti kabátját szeretné hordani a hideg évszakban is, akkor ez az Ön időszaka. Még mindig túlsúlyban vannak az átmeneti modellek. Amennyiben változást szeretne, próbálja ki a kapucnis kabátot, zárt nyakkal.

6. Fekete cipő

A funkcionális fekete cipők nem csak, hogy jól állnak, de bárhová is megy, nem ronthat el velük semmit. Próbálja ki a fekete cipők többféle stílusát és variációját, az elegánstól egészen a cowboy stílusig. Merjen kísérletezni egy kicsit. Ezt viselik mostanság az emberek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?