Nyitrán javíthat a DAC

DAC

Vasárnap este, 19.15-kor Nitra–DAC meccset rendeznek a Fortuna Liga 6. fordulójában. Egyik csapat sem várja túl jó formában a mérkőzést.

Igaz, hogy a dunaszerdahelyiek a forduló előtt a 3. helyen álltak a táblázaton, de az elmúlt három bajnokijukon csak 1 pontot szereztek, az elmúlt fordulóban, amikor hazai pályán a nagymihályiak ellen játszottak 1:1-es döntetlent.

A nyitrai csapat a 12., utolsó helyről várta a 6. fordulót, 5 mérkőzésből egyedül a szerediek ellen hazai meccset tudták 3:2-re megnyerni, gólokat is csak ezen az egy mérkőzésen szereztek.

Andrej Fábry januárban pont a Nyitráról érkezett a DAC csapatához, ám azonnal fél évre kölcsön is adták a cseh Jablonec csapatába. Nyáron csatlakozott végleg a sárga-kékekhez. „Először léphetek pályára az egykori egyesületem ellen, tehát biztosan egy különleges mérkőzés lesz ez a számomra. Remélem, győzünk. Biztosan szervezett védekezéssel lépnek ellenünk pályára, a gyors ellentámadásra nyíló lehetőségekre várva” – mondta a 22 éves középpályás a DAC hivatalos honlapján.

A két csapat eddig hétszer találkozott egymással, egy nyitrai győzelem mellett három döntetlen, és három DAC siker a mérleg. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?