Szép szeműek nyertek Gútán

Szép szeműek streetball
Gúta |

Nemzetközi részvétellel zajlott az immár tizenkettedik kiírásába érkezett BC Knives Streetball Cup, amelynek a Corvin Mátyás Magyar Tannyelvű Alapiskola udvara adott otthont. 

A megmérettetésen huszonhárom csapat vett részt, akik Komáromból, Dunaszerdahelyről, Aranyosmarótról, de Székesfehérvárról, Budapestről, illetve Szlovéniából valamint Csehországból is érkeztek. Ez volt az első alkalom, hogy a szervezők nem indítottak U18-as kategóriát. Az okokról Forró Tibor, a helyi kosárlabdaklub elnöke úgy nyilatkozott, egyre kevesebb az érdeklődő. A tornán a 18+ és a 33+ kategóriák összecsapásait lehetett nézni. Volt hárompontos verseny, amőba és zsákoló verseny is. A hárompontos versenyt a komáromi Szabó Levente nyerte, az „ötödölőben” a gútai Tóth Viktor bizonyult a legjobbnak, míg a zsákolóversenyen a komáromi Samuel Voláriknak sikerült elsőséget szereznie.

A XII. BC Knives Streetball Cup abszolút győztese a „Máš pekné oči” néven a Stanislav Vika (Szerbia), Madaras Jónás (Budapest), Peter Balla és Milan Hindicky Érsekújvárból alkotta nemzetközi formáció lett. A második helyen dunaszerdahelyi csapat végzett, míg a torna bronzérmét Pozsonyivánka csapata szerezte meg. A 30 év feletti kategóriában Dunaszerdahely csapata győzedelmeskedett, míg a második és harmadik helyen gútai csapatoknak sikerült végezni. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?