Fico szerint Kočner üzeneteinek megjelentetése támadás a kormánykoalíció ellen

Robert Fico
Pozsony |

Robert Fico, a Smer-SD elnöke az ellenzék és az Eset cég kormánykoalíció elleni támadásának tartja, hogy nyilvánosságra kerültek Marian K. és Alena Zs. állítólagos üzenetváltásai.

„Egy ország sorsát nem határozhatják meg egy hencegő állítólagos SMS-üzenetei, amelyekkel valami nőnek dicsekszik” - jelentette ki Fico pénteki sajtótájékoztatóján.

Fico ismét drogkereskedelemmel gyanúsította meg Michal Trubant, a Progresívné Slovensko elnökét, Andrej Kiskát, a Za ľudí párt elnökét pedig adócsalónak nevezte. A Spolu elnökét, Miroslav Beblavýt felszólította, mondja meg, honnan szerzett pénzt házvásárlásra.

„Az Eset külföldi források szerint külföldi titkosszolgálatokkal működik együtt” - mondta Fico a sajtótájékoztatón, újságírói kérdésekre viszont nem válaszolt.

Az Eset számítástechnikai cég visszautasította Fico vádját, közleménye szerint a kiberbűnözés terén együttműködik a szlovák hatóságokkal és számos más ország bűnüldöző szerveivel.

„Az Eset teljes mértékben apolitikus, soha nem támogatott egyetlen politikust vagy pártot, és nincs a tulajdonában semmilyen médiaorgánum” - szögezte le a cég.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?