VIDEÓ: Megütött egy idős férfit Conor McGregor, mert nem akart inni a viszkijéből

Conor McGregor

A nemrég visszavonult MMA-harcos rosszul viselte, hogy a bárban nem akartak inni a saját viszkijéből - ami egyébként a szakértők szerint ihatatlan.

A TMZ által publikált felvételen az látható, hogy Conor és társai megérkeznek a kocsmába, majd elkezdi öntögetni a vendégeknek a saját viszkijét. A tesztek alapján egyébként borzalmas az ital, mind szag- és ízvilága egyaránt az etanolt idézi.

A fevételen látni, hogy a volt ketrecharcos nem váltott ki túl nagy érdeklődést, a legtöbben el is fordultak tőle. Így tett az egyik idős férfi is, aki a pult mellett ült, amit ezután kapott, azt nem köszönte meg. Conor egyszerűen arcon vágta őt a bal kezével, a bunyós egyik ivótársa tuszkolta el őt végül.

Az egyik szemtanú szerint elhangzott egy beszólás is a kocsmában arról, hogy

az orosz szépen kiterítette

- utalva a Nurmagomedov elleni vereségére.

A Dublin Live úgy tudja, hogy a lepofozott férfi feljelentést tett, a rendőrség viszont nem erősítette meg, hogy McGregor ellen nyomozás indult volna az ügyben.

(mm,444)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?