Új élménymedence épül a Vadasban

Vadas
Párkány |

Mesterséges sziget, röplabdapálya, kézilabdapálya, lassú folyó és sodrófolyosó is lesz abban a vadonatúj, 1200 négyzetméter vízfelületű élménymedencében, amelyet a Vadas kft. építtet a párkányi fürdőben.

Az új medence építése két szakaszban valósul meg, az ütemtervet tartani tudják – közölte Hogenbuch Endre, a Vadas kft. igazgatója. Az alapozással és a betonozással már elkészültek, jelenleg, a főidényben kevésbé zajos és piszkos munkákat végeznek, beépítik a csöveket, a téridomokat, vasazzák a falakat. Szeptemberben pedig az élménymedence falait is lebetonozzák. „Fontos, hogy a leendő gépház október végére tető alá kerüljön, már csak azért is, hogy a műszaki berendezéseket szerelő cég időjárástól függetlenül tudjon majd dolgozniˮ – közölte lapunkkal az igazgató. Jövő év februárjának végén, márciusának elején pedig már a tereprendezési munkákkal szeretnénk folytatni, akkor térköveznek, parkosítanak, akkor helyezik ki a közvilágítást és fóliázzák majd le a medencét. Az interaktív és szórakoztató elemeket tartalmazó medencét jövő májusban adják át.

A beruházás összértéke 1,6 millió euró, az összeg felét bankhitelből fedezik, másik felét a cég saját kasszájából fizeti. Párkány városa és a Vadas is reméli, hogy ezzel a fejlesztéssel turisztikai, idegenforgalmi szempontból is korszerűbb, komfortosabb és főképp versenyképesebb lesz majd a párkányi fürdő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?