Danko: Nem ismerem Kočnert és Zsuzsovát

A Moszkvában dumáló Danko körmére néz a külügyi bizottság
Pozsony |

Andrej Danko (SNS), a parlament elnöke tagadja, hogy ismerné Marian Kočnert és Alena Zsuzsovát.

 

"Peter Tóthot és Alena Zsuzsovát sem láttam soha életemben személyesen. Kočnerrel egyszer találkoztam, azt hiszem, 2014-ben, ugyanakkor, amikor Boris Kollárral is. Akkor mindketten érdeklődést mutattak a politika iránt. Mindkettőjük ajánlatát és segítségét visszautasítottam" - nyilatkozta a házelnök. Később a sajtótájékoztatóján bevallotta: a találkozójuk Kočnerrel két órán át tartott.

Dankónak nincs tudomása arról, hogy Kočnernek sms-t küldött volna. "Szilveszterkor minden évben vagy ezer sms-t kapok a telefonomra, mivel 20 éve ugyanaz a telefonszámom, és mindre igyekszem válaszolni" - magyarázta Danko.

A Denník N szerint Kočner dekódolt sms-ei információkat tartalmaznak arról, hogy Andrej Danko kapcsolatban állt vele és Alena Zsuzsovával is. Ezt állítólag Andruskó Zoltán is megerősítette a vallomásában.

Nem a politikusok dolga megítélni, hogy hitelesek-e Marian Kočner állítólagos üzenetváltásai egyes politikusokkal – vélekedik Andrej Danko, az SNS elnöke. Hozzátette, ezt a nyomozószervekre kell bízni.

„Nem fogok nyilatkozni részletesen arról, ki kinek írt. Meg kell állapítani a hitelességet, és nem gondolom, hogy ez a politikusok dolga. Megbízom a bűnüldöző szervekben” - jelentette ki Danko. „Aki megérdemli, azt meg kell büntetni. Utána beszélhetünk a társadalmi felelősségvállalásról” - tette hozzá a parlament elnöke. (TASR, Denník N)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?