Kočner a Maldív-szigeteken egyeztetett Bugárral

bugár béla
Pozsony |

A Denník N fokozatosan újabb részleteket közöl Marian Kočner dekódolt üzenetváltásaiból.

 

A lap szerint a Kuciak-gyilkosság megrendelésével gyanúsított Kočner és Alena Zsuzsová közötti sms-ekből az is kiderült, hogy Kočner a Maldív-szigeteken véletlenül összefutott Bugár Bélával, akivel a kormányválságról, a jelenlegi kormánykoalíció megtartásáról beszélhetett.

„Elmondom neki, hogyan és mit tennék, ha a helyében lennék... :) Úgy gondolom, hogy erősen figyelni fog...” – írta.

Korábban a Híd elnöke azt állította, hogy valóban összefutottak Kočnerrel, de csak véletlenül, és csupán "köszöntek egymásnak".

Bugár Béla nem sokkal a Kuciak-gyilkosság után utazott a Maldív-szigetekre, a kirándulás évfordulós ajándék volt a feleségének.

Kočner és Alena Zsuzsová üzenetei szerint az utazást a "Híd szponzora", Czucz István vállalkozó fizette, aki szintén ott volt.

Bugár a Denník N által kiszivárogtatott Kočner-Zsuzsová kommunikáció után ma elismerte, hogy nem csak köszöntek egymásnak Kočnerrel, hanem Kočner le is ült az asztalukhoz, és váltottak pár szót a politikáról, ám ez csak egyetlen alkalommal történt, nem kétszer, ahogy Kočner állította, és Kočner nem "kiabálta le a fejét", ahogy azt Zsuzsovának írta. 

Miután Bugár Béla visszatért a Maldív-szigetekről, a Híd OT tanácsa összeült, megszületett a híres harmadik mondat, lemondott Robert Fico, de a koalíció végül egyben maradt. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?