Elszakadt a kötél, 250 méterről zuhant a mélybe egy magyar testvérpár Horvátországban

parasailing

Egy budapesti édesanya, Orsolya a párjával és két gyermekével, valamint a lánya barátjával nyaralt Horvátországban.

Orsolya két gyermeke, a 19 éves Liza és a 17 éves Marci mindenképpen ki szerette volna próbálni a a vízi ejtőernyőzést, ami annyit tesz, hogy egy hajóról egy ejtőernyő segítségével a levegőbe engedik a bátor turistákat. A Bors cikke szerint azonban valami félrecsúszott: az édesanya már csak arra lett figyelmes, hogy a személyzet ideges, kapkod.

A lapnak elmondta: a személyzet a hiba észlelése után — mivel a kötél megrogyott — nagyobb gázt adott, majd elszakadt a kötél.  A két fiatal nagyjából 200–250 méteres magasságba emelkedett, de mivel az ernyő a könnyebb leérkezés érdekében több helyen is lyukas, hamar süllyedni kezdtek. Szerencsére nem egy sziklás részre, hanem a vízbe csapódtak.

A mentőhajó azonnal felvette őket, a személyzet azonban botrányosan viselkedett az édesanya szerint: azt nehezsményezték, hogy a két gyerek összesen csak 103 kilo, ezért történt a baleset. A befizetett pénzt végül a család visszakapta.

(24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?