Holtan találtak egy brit tudóst Ikaría szigetén

Natalie Christopher
Athén |

Holtan találtak meg egy két napja eltűnt brit asztrofizikust szerdán Ikaría égei-tengeri szigeten.

Az ERT görög köztévé szerint a 35 éves Natalie Christopher holttestét egy szakadékban találták meg. Halálának oka egyelőre ismeretlen, de a tévé szerint baleset történhetett.

A nő eltűnését partnere, egy 38 éves görög férfi jelentette be, miután Christopher nem tért vissza a reggeli futásából.

A görög hatóságok nagy erőkkel keresték a brit asztrofizikust, mivel alig több mint egy hónapon belül ő volt második külföldi női tudós, aki eltűnt Görögországban.

Suzanne Eaton Németországban dolgozó amerikai mikrobiológus július 2-án tűnt el Kréta szigetén, szintén futás közben, holttestét napokkal később találták meg egy második világháborús barlangbunkerben. A nő gyilkosság áldozata lett, feltételezett elkövetőként egy 27 éves krétai férfit tartóztattak le, aki vélhetően meg akarta erőszakolni.

Eatonhoz hasonlóan Christopher is aktívan sportolt, tagja volt több egyesületnek, és szociális projektekben is részt vett. Futóútvonala egy szakaszon meredek szurdok mentén vezetett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?