VIDEÓ: Kamerával figyelte meg a válófélben lévő férjét, a felvétel az életét mentette meg a feleségnek

km

A válófélben lévő feleség levideózta férjét egy kamerával, a felvétel nagyon durva.

A Michigan államban élő Therese Kozlowski tavaly májusban válókeresetet adott be férje ellen, de továbbra is egy fedél alatt éltek. Ezt pár hét múlva már nagyon megbánta, miután rájött, hogy férje mit művelt vele.

A nőnek először csak az tűnt fel, hogy folyamatosan fáradtság tör rá, szédülni kezd és a látása is elhomályosul, minden egyes alkalommal, amikor a férje, a 41 éves Brian Kozlowski készítette el neki a reggeli kávéját. Elmondása szerint egy alkalommal majdnem elaludt a volán mögött egy autópályán.

A nő ezek után egy kamerát rejtette el a konyhában, mert gyanította, hogy férje valamit csinál vele. Gyanúja be is igazolódott. A kamera felvételein ugyanis jól lehetett látni, hogy férje valamit beletesz a nőnek készített kávéba. Mint később kiderült, a férfi difenhidramint öntött a csészéjébe, egy főleg allergiák ellen használt szert, amit az álmatlanság kezelésére is használnak.

Miután látta a felvételt, azonnal értesítette válóperes ügyvédjét, és azzal a lendülettel ki is költözött a közös házból. A rendőröknek sikerült lefoglalniuk az utolsó adag kávét, amit a férfi a nőnek készített, és kiderült, hogy nyolc altatónak megfelelő mennyiségű difenhidramin volt benne.

Brian meg akart ölni, hogy ne kelljen lemondania kényelmes életéről

– jelentette ki a nő a férfi bírósági tárgyalásán. Ahol kiderült, hogy a mérgezett kávéból egyszer a pár lánya is ivott, aki miután beért a munkahelyére, azonnal két órán át tartó mély álomba merült. A lányra a bódulat akár vezetés közben is rátörhetett volna, és az könnyedén halállal is végződhetett volna – közölte a nő a bíróságon.

Az már csak kis adalék, hogy a válóperes iratok szerint Kozlowski ezen felül még belevizelt a nő samponjába és hajbalzsamjába is.

A férfi a bíróságon nem védekezett az ellene felhozott mérgezéses vád ellen. Ügyében az előző héten született döntés. Bár az ügyészség 19 hónapos börtönbüntetés kiszabását kérte a férfira, az ügyében eljáró bíró mindössze 60 napig tartó szabadságvesztésre ítélte, amit ráadásul csak a hétvégéken kell letöltenie, valamint 5 évre felfüggesztett börtönbüntetésre.

Az ügyészség „arculcsapásként” értékelte a szerinte túl enyhe ítéletet, és jelezte, fellebbezni fognak.

(24)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?