Kružliak volt a DAC legjobbja az Atromitosz ellen

kruz

A DAC nem játszott rosszul az Atromitosz elleni Európa-liga-selejtezőn, de 2:1-re kikapott. Osztályoztuk a játékosokat.

DAC

Martin Jedlička    6

Nem tették igazán próbára a görögök a jó formában levő 21 esztendős cseh kapust, aki ezúttal is magabiztos volt, a gólokról nem tehetett.

Kristián Koštrna   6

Hozta a megszokott formáját a jobbhátvéd, felfutásaival ezúttal is segítette a támadásokat. Davis lecserélése után átkerült a bal oldalra, ott már halványabbnak bizonyult.

Dominik Kružliak 7

A védelem oszlopa és irányítója volt a Rózsahegyről érkezett 23 éves védő, aki a pontrúgásoknál az ellenfél kapujára is veszélyt jelentett.

Matej Oravec        6

Első sárga-kék mezes tétmeccsén nem okozott csalódást, de teljesítményén érződött, hogy először játszott együtt a védelem tengelyében Kružliakkal.

Eric Davis  5

A panamai balhátvéd elsősorban veszélyes felfutásaival hívta fel magára a figyelmet, a védőmunkájában viszont akadtak hiányosságok.

Connor Ronan      4

Gyenge napot fogott ki a 21 éves ír középpályás, aki sok labdát eladott, az egyik bakija után született a vendégek első gólja. Nem csoda, hogy Peter Hyballa fél óra után lecserélte.

Vida Máté   6

Szokásához híven ezúttal is rengeteget futott, és hasznosan futballozott a magyarországi védekező középpályás, aki rendre igyekezett hátulról felhozni a labdát. 

Lukáš Čmelík       5

A 23 esztendős gyors jobbszélső nem tudott igazán kibontakozni, hamar sárga lapot kapott. Egy óra játék után le is cserélték, ami nem tetszett neki, földhöz vágta a vizes palackot, amiért Hyballa edző jól leteremtette.

Kalmár Zsolt        6

Sokat vállalt magára a DAC játékmestere, ő adta a gólpasszt Vida Kristophernek. A szünet után társaihoz hasonlóan visszaesett, a hajrában már látszott, hogy nagyon fáradt, felesleges cselezgetésekbe fogott.

Marko Divkovic   6

Végigküzdötte a meccset a gyors horvát szélső, nagy kár, hogy a mérkőzés elején nagy helyzetben nem tudta átvenni a labdát. A második félidőben is volt egy jó helyzete.

Eric Ramirez        6

Nagyon szorosan őrizték a venezuelai csatárt a görög védők, de derekasan küzdött a túlerővel szemben. Pechjére egyetlen használható átadást sem kapott a kapu előtt. Lövésekkel is próbálkozott, s a védekezésben is besegített.

Vida Kristopher    6

Öt perccel a becserélése után 22 méterről parádés bombagólt lőtt. Utána is keményen küzdött, sokat változtatta a helyét és lövésekre is vállalkozott.

Dominik Veselovský      6

A Čmelíket felváltó tizenhét éves saját nevelésű középpályás első nemzetközi kupameccsén egyáltalán nem volt lámpalázas. Bátran játszott.

Cesar Blackman   6

Davis helyett csereként jutott szóhoz, jobbhátvédként voltak veszélyes felfutásai a gyors panamai játékosnak.

ATROMITOSZ

Megyeri Balázs    6

A 29 éves egyszeres magyar válogatott kapus jól irányította védelmet, de nem kellett különösebb bravúrokat bemutatnia. Vida Kristopher jól helyezett bombáját nem védhette.

Kiriakosz Kivrakidisz    5

A jobbhátvédnek sok gondja akadt Divkoviccsal és Davisszel, az első félidő hajrájában megsérült, le kellett őt cserélni.

Szpirosz Riszvanisz       8

Remek teljesítményt nyújtott a huszonöt esztendős hórihorgas középhátvéd, zsinórban nyerte a fejpárbajokat és a párharcokat. A pontrúgásoknál az ellenfél kapujára is veszélyes volt.

Dimitrisz Gutasz  8

A vele egyidős Riszvanisszal együtt szinte hibátlanul játszott a védelem tengelyében, a földön és a légi csatákban is dominált.

Alekszandrosz Katranisz 6

Megnyerte a Čmelíkkel vívott párharcok nagy részét a a 21 esztendős balhátvéd, akinek veszélyes felfutásai is voltak.

Madson      6

A brazil védekező középpályás hasznosan futballozott, sok labdát szerzett, és pontos átadásokkal szöktette társait.

Harisz Hariszisz   6

Madsonhoz hasonlóan jól és taktikusan futballozott a 24 éves játékos, aki többször már a félpályánál megállította a hazai próbálkozásokat.

George Manuszosz       7

A 21 esztendős játékos szerezte az Atromitosz győztes gólját, a gyors és technikás játékos kellemetlen perceket szerzett a sárga-kék védőknek.

Javier Umbides    8

A 37 éves argentin futballista bizonyult a mérkőzés egyik legjobbjának, ő szerzett vezetést a vendégeknek, parádésan kilőtte a jobb felső sarkot. A második találat előtt gólpasszt adott, rendkívül veszélyesek voltak a jobboldali beadásai.

Clarck N'Sikulu    6

Veszélyes volt a kongói balszélső, aki elsősorban a gyors kontráknál volt elemében. Koštrna egyáltalán nem unatkozott mellette.

Aposztolosz Velliosz      6

A korábban az Evertonban is megforduló középcsatár nagy csatákat vívott a DAC belső védőivel. Hasznosan és veszélyesen futballozott a 27 éves játékos.

Szpirosz Nacosz   6

Röviddel a szünet előtt váltotta fel a megsérült Kivrakidiszt, akitől lényegesen jobban játszott az Atromitosz védelmének a jobb oldalán.

Farley Rosa 7

N'Sikulu helyett az utolsó harminc percre jutott szóhoz a brazil középpályás, aki lendített a görög csapat játékán. Az utolsó tíz percben két helyzete is volt, minden megmozdulásában ott volt a gólveszély, Jedličkát kétszer elfektette, de a felső lécet találta el.

Thal Kahila 5

Az izraeli hátvéd az utolsó negyedórára taktikai okokból kapott lehetőséget, a középcsatár Velliosz helyett lépett pályára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?