Tűz ütött ki a sínek mentén Diószeg és Szenc között, késnek a vonatok

szenc

Diószeg és Szenc között tűz ütött ki a vasúti sínek mentén szerda délután 13:30 előtt. A Pozsonyból 13:09-kor Érsekújvárba induló 4619-es számú személyvonat Szencen megszakította útját. A vonaton dolgozó személyzet nem tudott pontosabb tájékoztatást adni az utasoknak.

Kiegészítés:

A 10:31-kor Besztercebányáról Pozsonyba közlekedő R836 Tekov gyorsvonat és a 12:30-kor Párkányból Jókútra tartó EC276 Metropolitan gyorsvonat Galánta állomáson vesztegelt, mindkét vonatnál legalább 1 órás késés várható. A menetrend szerint 14 óra után induló vonatok egyelőre nem indultak el Pozsonyból.

 

Fejlemény: 2 órás várakozás után Pozsony felől jött egy gyorsvonat, amire felszállhattak azok, akik Galántára vagy Vágsellyére utaztak. Az érintett szakaszon csökkentett sebességgel, egy vágányon elindult a vonatközlekedés. A vonatból is jól látható, hogy több kilométer hosszan leégett az aljnövényzet.

A Szlovák Államvasutak szóvivőjét nem sikerült elérni. A vasúttársaság a technikai okok miatt nem közlekedő járatok helyett egyéb közlekedési eszköz használatát javasolta az utasoknak, vonatpótló autóbuszokat nem indított. A reklamáció lehetőségére az állomás hangosbemondóján keresztül hívták fel az utasok figyelmét.

A Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) szerint 15:00-kor újraindították a forgalmat.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?