Tömegverekedés Pozsonyban: ma döntenek a hét futballszurkoló ügyében

Pozsonyi tömegverekedés
Pozsony |

A Pozsonyi I-es Számú Járásbíróság vasárnap 13:00 órától dönt a szerdán Pozsony belvárosában randalírozó lengyel és holland futballszurkolók ügyében.

 

A tárgyalás a nyilvánosság kizárásával zajlik, a döntésről a Pozsonyi Kerületi Bíróság szóvivője tájékoztat majd.  

Hét futballszurkolót – négy holland és három lengyel állampolgárt – gyanúsít a rendőrség a pozsonyi Ventúr (Ventúrská) utcai zavargásokkal kapcsolatosan.

A szerdai (július 10.) Ventúr utcai verekedés után 107 embert – 51 bolgár, 41 lengyel, és 15 holland állampolgárt vettek őrizetbe a rendőrök. 17 személy megsérült. A bolgárok csapatuk csütörtöki, a Ružomberokkal vívott mérkőzésére érkeztek. A lengyel és a holland fociszurkolók a rendőrség információi szerint a Slovan-meccsen akartak zavargást provokálni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?