A Polgármesterek Kupájáért Szőgyénben, ötödször

foci
Szőgyén |

Ötödik alkalommal kerül sor a Polgármesterek Kupája focitornára Szőgyénben. Vasárnap (kezdés 13.00) az immár V. ligás szőgyéniek mellett a bartiak, a muzslaiak és az ipolyszalkaiak felkészültségét mérhetik fel a sportkedvelők.

„Az eredmények azt mutatják, hogy ez idáig mi vettük a legkomolyabban a mérkőzéssorozatot, ugyanis három alkalommal tornagyőzelemmel ajándékoztuk meg szurkolóinkat, egyszer pedig a második helyen végeztünk. Tavaly az Ipolyszalkán rendezett összecsapások után is mi állhattunk a dobogó legfelső fokára. Remélem, vasárnap is színvonalas és izgalmas meccsek lesznek. A találkozók szüneteiben tizenegyesrúgó verseny lesz, amelybe az egykori labdarúgók és a szurkolók nevezhetnek be. A torna végén díjazzuk a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt is” – tudtuk meg Kunyik Tamás szőgyéni klubelnöktől, edzőtől.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?