Sziasztok!

hh

No hogy telik a vakáció? Nekem nagyon jól: mire ezeket a sorokat olvassátok, már a Huncutka kalandtábort is megjártam. Erről a következő számban olvashattok beszámolót, remélem, hogy várjátok.

Ezen kívül rengeteg mindent csinálok, de arra nagyon odafigyelek, hogy a legnagyobb kánikulában ne legyek kinn. Igaz, a szüleim sem engedik meg, de nem is kell figyelmeztetniük, hiszen tudom, milyen káros lehet a napon való tartózkodás. Még az iskolaidő alatt az egyik osztálytársam napszúrást kapott, azt hiszem, nem is meséltem nektek. Szegény annyira rosszul volt, hányt és szenvedett, hogy még az osztálykirándulásra sem tudott eljönni. Bizony, ezek a dolgok veszélyesek lehetnek, így ti is nagyon figyeljetek oda! Bent is sok-sok jó programra van lehetőség, mi is írtunk már erről a Vasárnapban, de ha szeretnétek, majd én is mindig elmesélem, éppen mivel múlatom az időt.

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?