Új kombinációkat is tesztelnek

galleko

A Galleko az udvardi mezőnapok állandó résztvevője, és Martin Šotík, a cég képviselője szerint örömükre szolgál, hogy ezen a rendezvényen megvendégelhetik régi és új ügyfeleiket, hiszen velük év közben csak a földeken találkoznak, nincs idő csevegésre, csak a szakmai dolgokat beszélik meg.

Mint azt Martin Šotík elmondta, a sátruknál átveszik a felmerülő problémákat, és igyekeznek megoldást találni rá. „Idén a legégetőbb probléma a kukoricában, a napraforgóban, a szójában és a cukorrépában merült fel. A csapadékos és hideg időjárás ugyanis rendesen próbára tette a terményeket a vegetáció elején. Ezért leginkább a Galleko rast és a  Galleko kvet a plod készítményeinkkel foglalkoztunk. Az első a gyökérrendszer erősítését, a növekedés stimulációját és a regenerációját szolgálja. A másik a gyökérrendszert működőképes formában tartja, csökkenti a stresszhatásokat a vegetáció későbbi szakaszaiban, és a termés minőségére (cukor- és olajtartalom, tápanyagok), illetve a termés nagyságára (HTZ, HTN) van hatással. Több kísérleti állomással is kapcsolatban vagyunk nemcsak Szlovákiában, hanem Csehországban és Lengyelországban is, ahol egész évben végzünk kísérleteket, különféle környezeti körülmények közt, különféle terményekben. Ezek a kisparcellás kísérletek gyakorlott szakemberek felügyelik, akik biztosítékai annak, hogy nem színezik ki a végeredményeket. Ennek köszönhetően meg tudjuk mutatni a gazdáknak, hogy reálisan mire képesek a készítményeink. Egyúttal lehetőség nyílik arra is, hogy új összetevőket, illetve más megoldásokat is kipróbáljunk készítményeinkkel. Az udvardi mezőnapok pedig jó lehetőség arra, hogy mi is lássunk új trendeket, technológiákat, amely a mi területünket illeti. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy naprakész megoldást nyújtsunk az ügyfeleinknek” – mondta Martin Šotík.

-er

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?