Kisiklott egy tehervonat Vágtornócnál

vonatbaleset vágtornóc

Kisiklott egy tehervonat Vágtornócnál, hatalmas késések vannak az Érsekújvár-Pozsony szakaszon.

11:06 - Többórás késések a nemzetközi vonatoknál

Többórás késéssel járnak a Szlovákiát érintő nemzetközi vonatok, mert kerülőútra kényszerülnek

Vágsellyénél siklott ki egy tehervonat, ezért a nemzetközi vonatok nem a szobi vonalon járnak. A Hegyeshalom-Rajka-Pozsony kerülő útirány használata miatt többórás késésekre kell számítani - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A magyarországi szakaszon ezek a járatok nem érintik Vác, Nagymaros-Visegrád és Szob állomást.

Az ezeken az állomásokon felszálló, illetve a Nyugati pályaudvarra a kerülő útirányon érkező nemzetközi járatok utasainak menetjegyei a szobi vonalon bármely személyvonatra érvényesek - írták.

Galéria

9:38

A Vágsellye-Tardoskedd szakaszon a közlekedést pótlóbuszokkal biztosítják. A ZSSK arra figyelmeztet, hogy az EC-vonatok nem állnak meg Érsekújvár  és Párkány  állomásokon, amíg nem törlik el ezt a rendelkezést. Az EC-vonatok Rajkán keresztül közlekednek.

Korábban:

Vágtornócon kisiklott egy tehervonat reggel 6 óra után.

A vonatközlekedés teljesen összeomlott, több személy- és sebesvonat nem közlekedik Pozsony felé.

Vágsellyén csaknem egy órán keresztül vártakoztak az utasok, akik a pénztárostól értesültek a balesetről, illetve az interneten tájékozódtak arról, hogyan érjék el úticéljukat. A hangosbemondóban semmiféle tájékoztatást nem közölt a vasúttársaság.

Voltak, akik busszal utaztak tovább. 7 óra 50 perckor indult el egy szerelvény Pozsony felé, amely eredetileg az ellenkező irányba tartott. Az egyik utas azt mondta, Besztercebányára utazott volna Pozsonyból, de most úgy döntött, inkább visszautazik a fővárosba. 

EC 280 (Budapest-Nyugati pu. 05:40 – Praha hl.n. 12:07) vedný odklonom cez stanice Nové Zámky, Nitra, Leopoldov, Bratislava hl. st. Dôvod: následky vykoľajenia nákladného vlaku v stanici Trnovec nad Váhom.

— ZSSK mimoriadne (@zssk_mimoriadne) 2019. július 9.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?