Egy hét alatt öt ember halt meg vasúti szerencsétlenségben

A vasúti átkelőhelyeket vette célba a rendőrség
Pozsony |

Öt ember halt meg egy hét alatt vasúti szerencsétlenségben – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Michal Lukáč, a vasút szóvivője.

Három embert halálra gázolt a vonat. Halálos baleset történt Csoltó és Tornalja, valamint a Trencsén és Vágaranyos (Zlatovce) közötti szakaszon. Pozsony és Ligetfalu között tehervonat gázolt el egy nőt. A sérültet kórházba szállították.

„Alsópélnél (Pial) gyorsvonattal ütközött egy autó, az autóban utazó két nő életét vesztette” – közölte a szóvivő.

Lukáč felhívta a sofőrök figyelmét, nagy körültekintéssel hajtsanak át a vasúti kereszteződéseken és tartsák be a közlekedési szabályokat.

Többen is öngyilkosságot akartak elkövetni a múlt héten, például Alsóricsónál (Dolný Hričov), Pozsonyban és Poprádnál. „Az egyik öngyilkosjelöltet nem sikerült megtalálni, a másik kettőt megakadályozták abban, hogy a vonat elé feküdjön” – közölte Lukáč.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?