VIDEÓ: Hatalmas büntetésre számíthat az a nő, aki lefilmezte a mellette ülő, maszturbáló férfit

vonat

A perverz férfi sokkal kisebb büntetésre számíthat.

Akár 45 ezer eurós pénzbírságot is kaphat az a franciaországi nő, aki egy vonaton lefilmezte, ahogy a mellette ülő férfi nyilvánosan maszturbál – írja a brit Metro.

A 37 éves Natacha Bras egy Párizsból Poitiersbe tartó vonaton utazott június 22-én, amikor azt vette észre, hogy egy férfi egy távolabbi helyről közelebb ült hozzá. Az idegen ringyónak nevezte a nőt, majd a nadrágjába nyúlt, és maszturbálni kezdett.

Bras, aki egy szexuálisan bántalmazott nőket segítő szervezet alelnöke, videóra vette a férfit, a felvételt pedig megosztotta a Twitteren. Később arról is készült felvétel, hogy a férfi követi a nőt, a mosdó felé. Bras azt mondja, úgy érezte, a videózás az egyetlen, amivel talán megvédheti magát.

Amikor a nő feljelentést tett a férfi ellen, kiderült, hogy a videók posztolása miatt, őt is megbüntethetik, a zaklatója személyiségi jogainak megsértéséért. Ráadásul, míg ő akár 45 ezer eurós büntetést kaphat, addig a férfi számára harmadannyi, vagyis 15 ezer euró a legmagasabb kiszabható büntetés.

Paris > Poitiers en TGV ( soit environ 1h15) avec un mec qui change de place et s’assoit en face de moi, me regarde et qui se masturbe... y’a encore du boulot! Pas de raison de ne pas pas l’afficher alors je mets la vidéo ici! (La plus soft des vidéos disons) pic.twitter.com/FUyPPAJ7ff

— Natacha Bras⭐️ (@Onlygold20) 22. júna 2019

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?