Egy félidő alatt nyolc gólt kaptak

foci
Vágfüzes/Ifjúságfalva |

Egy mérkőzés félbeszakadt, egy pedig elmaradt a komáromi területi bajnokság VI. Meva Ligájának zárófordulójában. 

A Vágfüzes/Kava illetékesei csupán nyolc focistát voltak képesek összeszedni a bajnok Šrobárová elleni vendégjátékra, az ifjúságfalvaiak pedig ki sem utaztak a pati összecsapásra.


„Sokáig töprengtünk azon, hogy foghíjas alakulattal érdemes-e vállalni a megmérettetést a listavezetővel, végül azonban Tokár Attiláék úgy döntöttek, kísérletet tesznek. A hazaiak a 42. percben már 8:0-ra vezettek, amikor megsérült egy labdarúgónk, és a szabályok értelmében kevés emberrel nem folytathattuk a találkozót. Mindenesetre a sportszerűség szellemében jártunk el, hiszen nyugodtan otthon is maradhattunk volna. Most először fordult elő velünk ilyen eset” – jegyezte meg Hortolányi Krisztína, a Vágfüzes/ Kava klubalelnöke.
Az ifjúságfalvaiak gyengélkedtek az utóbbi időszakban, a csallóközaranyosiaktól tizenegy, a Šrobárovától pedig tíz gólt kaptak úgy, hogy ők egyszer sem találtak az ellenfelek hálóját. „A két súlyos vereség a tavaszi idény betetőzése volt. A szezonra való felkészülés tökéletesre sikerült, ám Negyedi Zoltán távozását követően befejező csatár nélkül maradtunk. Sok a negyven év körüli labdarúgónk, akik már nem képesek minden esetben úgy teljesíteni, mint a fiatalok. Sajnos már mindenki a bajnokság végét várta, és az indulást megelőző névsorolvasásnál alig voltunk egy páran. Ebből adódóan nem tudtuk vállalni a meccset. Gyönyörű a pályánk, a faluvezetés támogat, így remélem, belevágunk az új idénybe” – tájékoztatott Máté Péter ifjúságfalvai edző.


A Vágfüzes/Kava csapata tizenegyedikként zárta az évadot, az ifjúságfalvaiak pedig tizennegyedikek lettek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?