Rimaszombat: Nem kell fizetniük a múzeumban a bizonyítvánnyal érkező gyerekeknek

Gömör-Kishonti Múzeum
Rimaszombat |

Június 28-án és 29-én ingyenesen léphetnek be a rimaszombati Gömör-Kishonti Múzeumba azok a gyerekek, akik felmutatják az év végi bizonyítványukat. Martina Oštrom Mareková, a múzeum PR menedzsere elmondta: a kedvezmény az alap- és középiskolás diákoknak jár, függetlenül attól, hogy milyen jegyek szerepelnek a bizonyítványukban.

A látogatás keretében a gyerekek megtekinthetik a gömöri gyógyfürdőkről szóló kiállítást, amely a régió gyógyfürdőinek 19. századi kialakulását és fejlődését mutatja be. A látogatók megismerkedhetnek a kor fürdőorvosaival, illetve a régi gömöri fürdőhelyekkel, melyek többsége ma már nem létezik. Emellett megtekinthetik a rimaszombati Maduar együttesről szóló kiállítást is.

A gyerekek az állandó tárlatokat kiegészítő, interaktív játékokat is találnak a múzeumban, például érintőpaneleket, kirakós játékokat, pexeszót, kifestőket vagy mágneses táblát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?