Teszt: Aquaworld Resort - Élménygazdag pihenés Budapesten

Aquaworld Resort

Ha színes kirándulást tervezünk a közelbe, amelybe belefér a városnézés és a kellemes pihenés egy remek minőségű négycsillagos hotelben, sok-sok wellnesszel, vízi élménnyel, adrenalinnal színesítve, akkor van egy tippünk: irány Budapest! A budapesti Aquaworld Resortban jártunk. 

Hotel, recepció
A négycsillagos szálloda közvetlenül a népszerű Aquaworld mellett van, közvetlen összeköttetésben az élményfürdővel. Nagy, a szálloda vendégei számára ingyenesen használható parkoló várja az autóval érkező vendégeket, ami mindenképpen jó pont. Mivel a komplexum a magyar főváros peremén van, így körülöleli egy hatalmas zöld park is, ez pedig nyugalmat áraszt a pihenni vágyóknak. A hotelbe lépve nagy, modern lobbi fogad bennünket, a személyzet kedves és segítőkész, a bejelentkezés gyors – az első benyomás tökéletes. 

Szoba
Folytatódik az elégedettség érzése, hiszen a szobák is nagyon szépek, tiszták, és minden van bennük, amit egy ilyen wellness-hoteltől elvárhatunk. Tiszta törölközők, fürdőköntös, sampon, tusoló, papucs, széf, íróasztal, nagy lapos képernyős tévé, ingyenes internetes csatlakozás (ez utóbbi az egész szálloda területén elérhető) – csak hogy néhány dolgot említsünk a szoba felszereltségéből. Természetesen nem hiányzik a vízforraló, a bekészített kávé és tea, az ajándék víz, kávé sem. Sőt, a szobában található hűtőben további ajándékok is vannak – ízesített palackos vizek, amit minden nap feltöltenek. Az ágy kényelmes, így az alvás minősége teszi fel az i-re a pontot. 

Étkezés
A szállás általában félpanziós ellátással foglalható, azaz az ár tartalmazza a reggelit és a vacsorát is. A svédasztalos reggeli minősége minden igényt kielégítő, szinte nincs semmi, ami hiányozna a kínálatból – külön pozitívum, hogy a gyümölcslevekre, vízre használt poharak nem picik, mint a legtöbb szállodában, így nem kell folyamatosan menni a pulthoz és újratölteni. A vacsora is nagyon gazdag, leves, sajtok, sok-sok előétel, húsféle (ottjártunkkor a vacsorakínálatban volt csirke, pulyka, marha, sertés, bárány, lazac és tonhal is), és természetesen a desszertek nagy választéka sem hiányzik a kínálatból. A gyerekek külön részen választhatnak a speciálisan nekik készített kedvencekből. Napközben és este pedig a bárban lehet pihenni, kávézni, sütizni, italozni – itt fogyasztható el a bejelentkezéskor kapott üdvözlőital is. 

Wellness, Aquaworld
A szállodának saját, több medencével, számos szaunával felszerelt wellness-részlege is van, így akik a nyugodt pihenést részesítik előnyben, azoknak ez nagyszerű választás. Természetesen a szomszédos Aquaworld is ingyenesen látogatható (ide az összekötő folyosón lehet eljutni). Ez utóbbiban a felnőttek és a gyerekek is megtalálják a számításukat – medencék, szaunák, szaunaszeánszok, kisebb és nagyobb csúszdák, tobogánok, játszóház, kalandpark színesítik a pihenést. A gyerekekkel érkezőknek pedig jó hír, hogy a szálloda és a komplexum egész napos animációs programokat is kínál – így amíg a felnőttek pihennek, addig a család kisebb tagjai a többi gyerekkel játszanak, versenyeznek, szórakoznak. Ha megéheznek, akkor pedig az Aquaworld éttermében lehet ebédelni, nassolni – az egyik legnépszerűbb étel a mindenféle töltelékkel választható óriáspalacsinta. 

Összegzés
Összességében elmondhatjuk, hogy minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal és wellness-kínálattal várja vendégeit a négycsillagos Aquaworld Resort. Az biztosan állítható, hogy itt senki sem fog unatkozni – legyen szó pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni vágyó felnőttekről vagy pancsolásra, játszásra, csúszásra-mászásra vágyó gyerekekről. A szálloda segítőkész személyzete és a gazdag konyhája pedig mindenképpen elismerést érdemel. 
 

 

A tesztben szereplő szállodába klasszikus fizetővendégként érkeztünk, a szálloda nem tudott arról, hogy később cikk születik a hotel színvonaláról, szolgáltatásairól – hogy mi is azt kapjuk, amit mindenki más, aki a hotelben száll meg.

 

Érdekes

ÉRTÉKELÉSÜNK

Aquaworld Resort Budapest ****
 

Elhelyezkedés: 9
Szoba minősége: 10
Ágy minősége: 9
Fürdőszoba: 9
Személyzet: 9
Reggeli: 10
Egyéb szolgáltatások: 10
Ár-érték arány: 10
Átlag 9,5 pont

 

A pontszámok 1-től 10-ig terjednek, ahol a legjobb a tízes, a legrosszabb az egyes. Az értékelést az ott-tartózkodásunk alatti élmények alapján állítottuk össze, szubjektív véleményként. 

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?