Hamburgerezni vitte a gyászmenet a halottat

Hamburgerezni vitte a gyászmenet a halottat

A 71 évesen elhunyt Leonard Durkin nagy mókamester volt, azt kérte például, hogy Johnny Cash "Ring of Fire"-jét játsszák a krematóriumban a hamvasztásakor, illetve, hogy a temetésének legyen része, hogy a Burger King autós részébe elviszik, és  vesznek neki egy baconos-duplasajtos hamburgert.

 

Persze a hatgyerekes egykori bányásznak, az öreg csibésznek, ahogy lenni szokott, igazából nagy szíve volt, azért kérte ezt, mert két éve halt meg a felesége, és amikor a temetőbe ment a sírjához, akkor hazafele mindig a Cottingley-i BK-ben evett egy ilyet.

A temetkezési vállalkozó pedig belement a dologba, megbeszélte a gyorsétterem menedzserével a dolgot, úgyhogy a temetés előtti napon elpróbálták a dolgot, aztán másnap a halottaskocsi Mergák szépen feldíszítve, koporsóstul bekanyarodtak a gyorsétterem elé, és rendeltek egy hamburgert. A férfi 50 éves fia, Peter le is filmezte az egészet, sőt, még beszélt is a koporsóhoz. "Utolsó vacsora, apa, mi? Szeretlek, hiányozni fogsz". (Index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?