Öt bősi karateérem Magyarországról

karate
Budapest, Győrladamér |

Sikeres napokon vannak túl a bősi karatékák: hárman öt érmet gyűjtöttek egyetlen hétvégén. 

A bősi Kyokushin Karate Oyama Dojo versenyzői két magyarországi versenyen indultak: előbb a budapesti Nyúl Kupán, majd a győrladaméri Aiko Oyama Kupán. A Jančovič lányok, Linda (gyerek III, 30 kg) és Laura (gyerek I, 45 kg) mindkét viadalon elsőséget szereztek súlycsoportjukban. Márik Márk (ifi, 55 kg) második lett Győrladaméron. 
„Linda mindkét versenyen két ellenféllel küzdött sikeresen, fejrúgásokkal nyerte a mérkőzéseket, és megszerezte a klub első aranyérmét a szóban forgó viadalokon. Laura szintén két-két ellenféllel küzdött, és bírói döntéssel nyerte mérkőzéseit – értékelt lapunknak Darnay Barnabás edző. – Eriknek balszerencséje volt, mert első budapesti meccsén az ellenfél szabálytalan technikája miatt enyhén megsérült, és a jelen lévő orvos többször nem engedte őt a tatamira lépni. Másnap két ellenféllel küzdött: első összecsapását fejrúgással és test KO-val nyerte, a másodikat hosszabbítás után elvesztette, és így a második helyen zárt.” 
Győrladaméron megemlékeztek a kyokushin karate megalapítójáról, Masutatsu Oyamáról halálának 25. évfordulóján. 

Érdekes

Eredmények

NYÚL KUPA utánpótlásverseny, Budapest – gyerek III, 30 kg: 1. Jančovič Linda; gyerek II, 45 kg: 1. Jančovič Laura (mindketten bősi Kyokushin Karate Oyama Dojo).

AIKO OYAMA KUPA, Győrladamér – gyerek III, 30 kg: 1. Jančovič Linda; gyerek II, 45 kg: 1. Jančovič Laura, ifik, 55 kg: 2. Márik Erik (mindhárman bősi Kyokushin Karate Oyama Dojo).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?