Pozsonyban tér vissza Végh Attila és Boráros Gábor

Boráros Gábor

Telt ház, tizenkétezer ember előtt rendezik szombaton (kezdés: 18.00) a fővárosi Ondrej Nepela Téli Stadionban az Oktagon 12 vegyes harcművészeti (MMA) gálát. 
 

Két csallóközi harcos is az est legnagyobb sztárjai között található, és nemcsak megjelennek a ketrec közelében, hanem harcolni is fognak mindketten. A bősi származású Végh Attila vívja a gála zárócsatáját az amerikai Virgil Zwicker ellen, és két küzdelemmel korábban a vásárúti Boráros Gábor harcol a cseh Jan Janka ellen. Tizenkét összecsapás szerepel az MMA-menüben.
Végh Attila negyvenharmadik profi meccsén a vegyes harcművészet legnagyobb hazai csillagaként lép ketrecbe. „2017 óta nem bunyóztam Pozsonyban, tavaly novemberben Prágában volt az utolsó fellépésem – mondta lapunknak a tapasztalt, 33 éves harcos, akit korábban a neves Bellator bajnokságot is megnyerte. – Évek óta figyelem a 36 éves Zwickert, nagyon tapasztalt versenyző, állóbunyós. Állva kezdünk, s miután kitapasztalom, milyen erős, gyors lesz, aszerint változtatok a 3x5 perces meccs taktikáján, s amikor szükséges lesz, a birkózásból magammal hozott földharcot is bevetem.”


Boráros Gábor sérülés és műtét után tér vissza a ketrecbe. „A felkészülés során mindent megtettem azért, hogy felépüljek. Voltak kételyeim, hogy ilyen rövid idő alatt sikerül-e, de eddig minden rendben van, térdem is bírja a terhelést, erőnlétileg is a legjobban érzem magam, s formám nagyon jó – tájékoztatta lapunkat állapotáról a közönség 27 éves kedvence, az Oktagon Kihívás 1 bajnoka, aki huszonnegyedik profi meccsére készül. – Ismerjük egymást Jankával, nálam fiatalabb komoly, verekedős harcos, mint ellenfeleimet egyáltalán, őt sem becsülöm le, de én még keményebb leszek, és mindent bevetek, hogy ez az eredményben is megmutatkozzon.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?