A halott tárgyak leleplezése

flfl

Az életterünkben hagyott halott tárgyak láthatatlanul szívják el erőnket. Úgy is mondhatnánk, rossz energiákat sugároznak, rossz gondolatokat juttatnak eszünkbe. Ezek pedig lemerítenek.

Hogy a téged fékező rossz gondolatok helyett az idődet építő tervek szövögetésének szentelhesd, le kell leplezned azokat a tárgyakat, amelyek ellened vannak. Ha egyetértesz azzal, hogy a rossz gondolatok, negatív tárgyak akár meg is betegíthetnek, jobb, ha már ma hozzálátsz a halott tárgyak felderítéséhez. Ehhez próbálunk egyszerű segítséget adni.

Az élőlényekhez, növényekhez és állatokhoz általában jobban ragaszkodunk, mint az egyszerű tárgyakhoz. Növényeinket még akkor is megtartjuk, „díszként” használjuk, ha már csak szárazon, élettelenül hevernek körülöttünk. Tény, hogy egy-egy szál vagy cserép virághoz emlékek, esetenként érzelmek fűznek, de két okból is fékeznek bennünket.

Egyrészt a múltunknak olyan részeire emlékeztethetnek, amelyek sebeket szakítanak fel bennünk. A múlt sebeinek örökös feltépése pedig a jelenedet is, jövődet is megmérgezi. A másik ok, hogy a halott vagy haldokló növény az elmúlás, nem pedig az élet jele.

A szenvedésnek ezek a formái energiát sugároznak, és hogy ez az energia segít-e életed felvirágoztatásában, döntsd el magad. Ha szenvedő növényt kerülgetsz, távolítsd el, vagy gyógyítsd meg, hogy dísze lehessen lakásodnak!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?