Csáky addig nem tárgyal a Híddal, amíg Bugár az elnök, Nagy kizárta a pártelnök leváltásának lehetőségét

Pozsony |

Az MKP EP-választási listájának élén szereplő Csáky Pál kizárta, hogy a párt a Híddal egyesülne, amíg Bugár Béla a Híd párt tagja marad. Nagy József kizártnak tartja, hogy a Híd lecserélné a pártelnököt.

 

Ezt a TA3 A politikában című vitaműsorában jelentették ki a politikusok.

Nagy József arra a kérdésre, hogy az EP-választási kudarc után nem látnak-e okot a Hídban az elnök leváltására, azt válaszolta, hogy "Bugár Béla még mindig a legnépszerűbb szlovákiai magyar politikus", és ez "független a választási eredményektől".

Csáky Pál szerint Bugár neve már nem cseng jól szlovákiai magyar körökben. Hozzátette: elképzelhetőnek tartja az MKP és a Híd együttműködését, de ehhez arra lenne szükség, hogy a Híd lecserélje az elnökét.

Nagy József erre úgy reagált, hogy a Híd nem tolerál semmilyen támadást, amelyet kívülről kapnak a párt vezető politikusai.

Csáky elmondta: az MKP válaszára az OĽaNO is vár, akiktől ajánlatot kaptak az együttműködésre.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?