Sladký, Kiss és Laczkóék elsősége

Sladký Richárd
Gúta |

Hatvanöten játszottak, nap közben mintegy hatvan néző látta a gútai városi sportcsarnokban rendezett 10. húsvéti asztalitenisz-versenyt. „Két kategóriában folytak a küzdelmek.
 

Külön játszott a húsz lelkes amatőr és külön a járási bajnokságok igazolt versenyzői, ők negyvenöten voltak. A páros versenyben bárki választhatott társat. Mindannyian sportolással tették emlékezetessé a nagyszombatot – tájékoztatta lapunkat a jubileumi tornáról Balogh Árpád társszervező. – A gútaiakon kívül neveztek Privigyéről, Pozsonyból, Zohorból, Érsekújvárból, Párkányból, Kürtről, Szimőről, Muzsláról, Komáromból, Tótmegyerről, Hetényből, Perbetéről és Nemesócsáról is. Egész nap élvezetes, változatos, sok esetben a végletekig kiélezett szoros csatározásokat láthatott a közönség.” Gútai elsőség született az igazolt versenyzőknél: Sladký Richárd nyert a szintén gútai Szalay Zsolt előtt. Az amatőröknél az érsekújvári Kiss Tamara végigverte a férfiakat is felvonultató mezőnyt. Párosban kürtiek győztek, mégpedig Laczkó Bálint és Laczkó Imre. 

Érdekes

10. HÚSVÉTI VERSENY

Gúta (65 induló) – igazolt versenyzők: 1. Sladký Richárd, 2. Szalay Zsolt (mindketten Gúta), 3. Való Erik (Hetény).
Amatőrök: 1. Kiss Tamara (Érsekújvár), 2. Márió Debnár (Pozsony), 3. Peter Ďatko (Zohor).
Párosok: 1. Laczkó Bálint/Laczkó Imre (Kürt), 2. Való Erik/Szikonya Tibor (Hetény), 3.Ölvecký Gábor/Ľudovít Hubać (Párkány).
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?