Dobrovocký-dupla, hatvannál több lovas

westernlovaglás
Felsőszeli |

Nem hagyott alább a lovasok érdeklődése a Westernlovagló Vándorkupa idei versenyein: a sorozat második állomásán, Felsőszeliben is túllépték a hatvanas részvételi határt, akárcsak a gútai nyitóviadalon.

„Hatvanegy versenyző indult telepünkön, és bizony már sötétedett, mire a gazdag műsor után elérkezett az utolsó díjátadás. Az időjárás is végre kegyeibe fogadott bennünket, korábban bizony az esetek kilencven százalékában a rossz idő elcsapta versenyünket, kitehettük a lelkünket, akkor sem jött össze. Idén fordult a kocka – vázolta és dicsérte a kiváló körülményeket Lednecký Zoltán házigazda. – Egyedül a tornóci Láng udvar lovasa, Richard Dobrovocký duplázott, miután az open kategóriában a szlalom és a hordókerülés versenyszámot is megnyerte. Tavaly kezdett versenyezni, nagyon jó lovas. A többi számban más-más győzött. Egymás után dőltek meg a csúcsok a kitűnő, gyors pályánkon, amelynek állaga homok és termőföld keveréke. Ettől jobb nincs! Sok néző látogatott ki a Nyergesbe, adtunk lehetőséget a pónilovasoknak és a szenioroknak is. Külön öröm számomra, hogy látható a fiatalok fejlődése. Már tavaly is bizonyítottak az országos bajnokságon, és idén ugyanúgy jól folytatják. Azért jó ez, mert ők a mi jövőnk.”

Érdekes

WESTERNLOVAGLÓ VÁNDORKUPA 2019, 2. állomás, Felsőszeli

Szlalom, juniorok: 1. Carla Scholtzová (Kam Smart Chic Ella, M-club Briežky) 22,397, 2. Veronika Košťálová (Gold Burst, JK Lángov dvor) 22,596, 3. Barbora Mihalyová (Wahida, Nýrwest Nýrovce) 23,544; open: 1. Richard Dobrovocký (Rooster Zippo Maya, JK Lángov dvor) 21,626, 2. Molnár Alica (Sweet Dreams Leader, JK Vrakúň) 22,673, 3. Barbora Beláková (Devi, JK El Zorro) 22,926; profi open: 1. Fehér István (Hercegnő, Kameničná) 21,090, 2. Múcska Gergő (Kam Freckles Memory, Big Family Ranch) 21,368, 3. Takács Tamás (Romeo, Takács Western Ranč) 21,741. 

Hordókerülés, juniorok: 1. Múcska Barbara (Kam Freckles Memory, Big Family Ranch) 16,600, 2. Carla Scholtzová 16,625, 3. Veronika Košťálová (Gold Burst, JK Lángov dvor) 16,837; open: 1. Richard Dobrovocký (Rooster Zippo Maya, JK Lángov dvor) 16,183, 2. Barbora Beláková 16,838, 3. Molnár Alica (Sweet Dreams Leader, JK Vrakúň) 16,950; profi open: 1. Hegedűs Márk (Bronco, NBHA, Magyarország) 16,035, 2. Fehér István (Hercegnő, Kameničná) 16,150, 3. Bobek László (Amoeba Chick, Bobek Farm) 16,441.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?