A kétéves szabály

llf

Adunk egy újabb ötletet, mihez kezdj, ha jobbá szeretnéd tenni életed. Mielőtt valamiféle bonyolult megoldásokban kezdenéd keresni a ennek a módját, kezdd a legegyszerűbb dolgokkal. Rakd rendbe otthonodat! Előző héten ehhez adtunk egy ötletet, most pedig egy újabbat fogunk, a kétéves szabályt.

Mivel otthonod az a hely, ahová mindig visszatérhetsz megpihenni, érdemes időről időre figyelmet szentelni neki, hogy energiái feltöltsenek, ne pedig lemerítsenek. A kétéves szabály ebben segít.

Legtöbbünk mindent meg szeretne őrizni. Az emberek nehezen engednek el bármit is. Amit már egyszer megszereztünk, attól nehezen válunk meg. Nemcsak a tárgyakkal vagyunk így. Emberekkel, tekintéllyel és hatalommal is. A felesleges tárgyak felhalmozásával életterünket mérgezzük. Egykor az ilyen, haszontalanságokat a padláson tartották. Az ott felhalmozódott negatív energiák senkit sem zavartak.

Most sokunk a saját életterét használja padlásnak. Így történhet meg, hogy a szekrényeket nyitogatva múltunk egy-egy darabjával találjuk szembe magunkat, miközben nem jut hely annak, amire a jelenünkben, a jövőnkben szükségünk lenne.

A kétéves szabály úgy szól, hogy távolíts el minden, régen rejtegetett kacatot, ha több mint két éve nem vetted hasznát. Kicsi az esélye, hogy még szükséged lesz rá.

A teljes írás a nyomtatott Vasárnapban jelen meg!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?