Nem tetszett az anyukának, ahogyan ránézett a kislánya, ezért hetvenszer megszúrta és rágyújtotta a házat

df

Szörnyű kegyetlenséggel próbálta kivégezni 11 éves kislányát egy oklahomai anya.

A 40 éves Taheerah Ahmad hetvenszer szúrta meg késsel gyermekét, majd egy fejszével leütötte, végül pedig a házat is rágyújtotta a szerencsétlen kislányra. A tűzoltók először balesetre gyanakodtak, de hamar kiderült, hogy szándékos gyújtogatásról van szó. Miután megtalálták a házban lévő 11 éves kislányt, azonnal letartóztatták Ahmadot.

Az anyuka a rendőrségen bevallotta tettét. Elmondása szerint idegesítette, ahogyan gyermekei ránéztek, ezért lekötözte őket, majd neki esett a legidősebb lányának egy késsel, a másik három gyereknek sikerült elmenekülniük, ekkor gyújtotta fel a házat, hogy biztos legyen abban, hogy nem éli túl a legidősebb lánya az éjszakát.

A gyilkos indulatoktól vezérelt anyát 2019. május 23-án életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a tulsai bíróság, amiért különös kegyetlenséggel bántalmazta, és ki akarta végezni mind a négy gyermekét.

A bántalmazott 11 éves kislány felépült életveszélyes sérüléseiből.

(mm,crimeonline)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?