Rejtélyes módon halt éhen egy anya és két lánya Bécsben

ausztria rendőrség
Bécs |

Az osztrák rendőrség csütörtökön közölte, hogy a jelek szerint éhen halt az a nő és két lánya, akikre holtan bukkantak rá bécsi lakásukban a hét elején.

 

A 45 éves anyát és 18 éves ikerlányait önkormányzati lakásukban találták meg az osztrák főváros Floridsdorf körzetében. A boncolást követően kiderült, hogy a három nő éhen halt március végén vagy április elején.

Az első toxikológiai vizsgálat nem mutatta ki mérgezés nyomait, betörésre vagy erőszakra utaló jeleket sem találtak, de a következő hetekben további részletes vizsgálatokra kerül sor. A hatóságok szerint az sem valószínű, hogy a nőket (vagy akár csak az ikerlányokat) bezárták vagy kényszerrel tartották volna a lakásban.

Az elzártan élő, kevés kapcsolattal rendelkező család nem hagyott hátra búcsúlevelet, és élelmiszert sem találtak otthonukban.

A feltételezések szerint a tragédia az anya pszichés betegségével állhat összefüggésben. A nőről – aki többször keresett menedéket anyaotthonban –, már évekkel korábban megállapítottak mentális problémát. Hogy ez miként vezethetett az ikerlányok éhhalálához, egyelőre rejtély.

A család nem volt ismeretlen az ifjúságvédelmi hatóságok előtt, miután az iskolaköteles kort elhagyását követően a lányok 2016 őszétől nem látogatták korábbi oktatási intézményüket.

A hatóságok úgy döntöttek, hogy nincs szükség további intézkedésre, az üggyel foglalkozó illetékesek szerint semmi sem utalt arra, hogy a lányok ártalmas pszichés vagy fizikai befolyás alatt álltak volna. (HVG)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?